A KK csapat üzenete

– avagy ha lúd, akkor legyen kövér, (mert mit is ér az élet egy kis őszinteség nélkül)…

 Az egyik (KK) csapattársam kicsit utánanézett a dolgoknak hogy az utóbbi napokban kik is csinálták a fesztivált itt a KK oldalakon. Legtöbben közülük a !!!444!!!, Juhász Péter, Együtt, HVG, Milla, Tasz, Helsinki Bizottság, Egymillióan az internetadó ellen stb. rajongók voltak.

Bizonyos “kedves” emberek, idézem: “ezek nácik” jelzőkkel illették a KK oldalt és ezek szerint szerény személyemet is. Természetesen akik minket le-náciztak, azok felé megteszem a megfelelő jogi lépéseket. (mindent adatot elmentettem)

Az utóbbi pár napban kb 140 leiratkozó volt eddig, ennek ellenére a látogatottság a KK fb-on közel félmillió. A KK blogomon pedig naponta 40ezer körüli a szám mostanáig. Érdekes volt az utóbbi néhány évben személyesen azt is megtapasztalnom (Magyarországon) az értelmiségi körökben (is) forogva, hogy ott bizony szinte mindenhol csak a pesszimizmust, a rosszindulatú pletykát, a kirekesztést (értsd: zéró toleranciát a másság felé csak pont fordítva) a lenézést, az agresszív kommunikációt és egy hatalmas adag középszerűséget láttam, vagy csak sunyi vigyorgásokat…

Míg a magyar vidéket járva (filmeket készítve stb.) az egyszerű emberek között pont ennek az ellentétét tapasztaltam. Jószívű, sokszor segítőkész, tömören lényeregtörően beszélő és gondolkodó Embereket. Jó volt. Ahogy jó volt ugyanezt megtapasztalnom miközben Erdélyben a Felvidéken és máshol dolgoztam az utóbbi három év alatt, az Igazi Kulturális Kreatívokkal.

A kreténekkel sajnos elég nehéz mit kezdeni… De bárki bármit is mond, a saját élményeim azok amik az igazak. Nekem. Egy tehetséges, csupa-szív nép között járhattam 3 évig, amíg a sorsom ismét más helyekre / országokba vezetett. A kreténeket jobbá kell szeretni ahogy a költő mondta egykor, a többieket akiket eddig megismerhettem határon innen és túlról azokat csókoltatom!

Hajrá Kulturális Kreatívok, hajrá magyarok!

Szeretettel,
Fogel Frigyes

2015. Szeptember 9.
Andalúzia – España

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s