Üzenet a gépházból (Facebook támadásokra válaszul)

Volt egy másfél napos leállása az oldalainknak, a részletekről majd később. Viszont néhányan megszólítottak minket ezért most ismét röviden pár praktikus infó.

A Kulturális Kreatívok filmprojektet és a hozzátartozó magyar és külföldi oldalakat a kezdetektől (10 éve) Fogel Frigyes finanszírozza egy-személyben. Mindent. Viszont van egy “láthatatlan” csapat is. Valamikor többen, valamikor kevesebben. (a Facebook-on is) A nevüket-arcukat ők nem vállalják fel érthető okokból (pl. vannak köztük akik az állásukat féltik.)

Demokrácia van. (még)

Az általunk gondozott felületeken az jelenik meg amit mi akarunk. (“Bocs”) Filmjeink hatására más KK közösségi oldalak is megszülték magukat jó pár éve egymástól függetlenül organikus módon. Akiknek a Fogel Frigyes/FogelMedia oldal által kezelt felületek nem tetszenek azoknak azt javasoljuk hogy hozzák létre saját oldalaikat ezzel is színesebbé téve a palettát. Fogel Frigyest sem a Fidesz sem más párt nem finanszírozza.

Ha jobban visszanézik bizonyos emberek a megosztásainkat akkor bizony a baloldalról is, függetlenektől is stb. stb. sok-sok mindent megosztottunk a hosszú évek alatt. Fogel Frigyes -idézzük- “fröcsögésétől, személyi kultuszától” nem kell félni. Max nem kell olvasni őket. Szolgáltatásokat nem árultunk és nem is fogunk árulni oldalainkon. (Ezzel szinte egyedül vagyunk)

Bevételnövelő posztok soha nem kerültek ki a KK oldalainkra, mert nem volt bevétel. (De szép lenne ha némelyek mielőtt ide írnak valamit azelőtt utána néznének bizonyos dolgoknak, pláne azok akik pl. Antropozófiával is “foglalkoznak”)

Ha Fogel Frigyes segítséget kér ezeken az oldalakon, megosztva -(3 alkalommal a 10 év során)- más munkáinak (promo videó klippek) példáit hogy esetleges jövőbeni klienseket találjon hogy ezzel is továbbra is tudja finanszírozni KK tevékenységeit ez szerintünk nincs az etika ellen. (Eddig nem jelentkezett senki)

8 éve amikor pl. egy KK filmklubbot hoztunk létre hogy a nézőink támogassanak minket havonta egy pizza áráért különben nem tudjuk folytatni, nos az akkori 100.000 rendszeres nézőből 16-an vettek támogatói tagságit. No comment.

Nem lesz szétválasztva F.F.-től és egy független csoportnak kiadva a KK felületek (általunk életre-hívott oldalainak) kezelése. Ugyanis ezt már megpróbáltuk. Fogel Frigyes anno megosztotta különböző emberekkel az admin jogokat. Egy hét után szétverték az oldalakat. Sajnos még itt tartunk…

Igen, voltak bannolások és még lesznek is…

És végezetül akik egy picit ismerik a harcunkat kezdetektől és ismernek minket személyesen azok pontosan tudjak hogy kik vagyunk és azt is tudják hogy kikezdhetetlen morális alapokon állunk. Mi is hibázunk ahogy Fogel Frigyes is hibázik nap mint nap. Viszont mi azért létezünk még és a filmjeink mert eddig nem találtak rajtunk fogást azok a politikusok, értelmiségi maffiák, szekták, zakkant őrültek itthon és külföldön akik már sokszor próbáltak minket csőbe húzni és/vagy levadászni.

Úgyhogy ahogy a jó “öreg” USA-ban mondják: We are proud Cultural Creatives. Büszke Kulturális Kreatívok vagyunk.

Mindenkinek a legjobbakat kívánva: Fogel Frigyes és a  KK Csapat

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s