Sokan kértétek hogy számoljunk be mi a helyzet szerintünk…

Most Edit helyzetjelentését küldjük nektek innen Katalónia mellől.
Fogel Frigyes

“hallom, h otthon a torzításhoz remekül értő, konzervatív media úgy tolja a témát, h a katalánok 90 százaléka el akar szakadni, s akkor jön az elnyomó állam és rájuk küldi a csendőrséget.
nos: “La brecha entre soberanistas (44,3%) y no soberanistas (48,5%” a legutóbbi felmérések szerint a katalánok 48 százaléka nem ért egyet a szeparatistákkal.
a referendum nem törvényes a jelenlegi alkotmány szerint. kérhettek volna alkotmánymódosítást, járhattak volna alkotmányos úton, de inkább a polgárháború szélére akarják juttatni az országot.
Madrid kezelhette volna jobban őket, igen! pédául abban a opillanatban, mikor alkotmánysértést követtek el, felfüggeszthette volna az autonómiát és új választásokat írhatott volna ki, hogy valóban kiderüljön, hogy ennek a szélsőbalos, szeparatista erőnek mennyi is az iagazi támogatottsága ezek után.
most ők vannak többségben a katalán parlamentben, ezért van cirkusz, amint kisebbségben lesznek, vége lesz. Madrid egyébként felajánlotta, hogy írjanak ki új választásokat, a lánglelkű forradalmárok azonban féltek ettől a megmérettetéstől.
Carles Puigemont és progersszív csapata nem ment ki a választókörzetekbe reggel egyébként, biztosan tévén nézik végig, ahogyan az általuk felhergelt tömeget verik.”

Reklámok

One thought on “Sokan kértétek hogy számoljunk be mi a helyzet szerintünk…

  1. Volt olyan újság, amely1-2 nappal korábban megírta, hogy Soros jelentős pénzzel benne van.

    2017. október 6. 10:19 Kulturális Kreatívok – FogelMedia.com írta, :

    > FogelMedia posted: “Most Edit helyzetjelentését küldjük nektek innen > Katalónia mellől. Fogel Frigyes “hallom, h otthon a torzításhoz remekül > értő, konzervatív media úgy tolja a témát, h a katalánok 90 százaléka el > akar szakadni, s akkor jön az elnyomó állam és rájuk küld” >

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s